Spring til sidens indhold Spring til sidens menu Spring til sidens bund • Top

Driftsinfo

Driftssag

Sagen berører: Ordblindetesten .

Driftsmeddelelser

15:36 20/11 Ordblindetesten: Der opleves i øjeblikket sporadiske fejl i 3. deltest

Styrelsen for IT og Læring arbejder fortsat på en løsning på driftsforstyrrelserne som forårsager, at testen kan lukke ned utidigt.

Denne driftsinfo opdateres inden for 7 dage.

14:27 6/11 Ordblindetesten: Fortsat risiko for fejl

Styrelsen for IT og Læring arbejder fortsat på en løsning på driftsforstyrrelserne som forårsager, at testen kan lukke ned utidigt.
Denne driftsinfo opdateres, når der er nyt i sagen.

08:19 16/10 Ordblindetesten: Testresultater

Styrelsen for IT og Læring bekræfter, at driftsforstyrrelserne på Ordblindetesten ikke forårsager fejl i testresultaterne. Der arbejdes fortsat på en løsning og denne driftsinfo opdateres, når der er nyt i sagen.

08:33 11/10 Ordblindetesten: anbefalinger for brug af testen

Styrelsen for IT og Læring har identificeret fejlen og arbejder på udbedringen. Indtil problemet er løst, anbefaler vi brugerne at benytte browserne Edge, Firefox eller Internet Explorer fremfor Chrome. Kan brug af testen udskydes, vil det være en fordel, hvis ikke, anbefaler vi at teste tidligt på dagen.

10:25 4/10 Ordblindetesten: Der er fortsat risiko for at testen lukker ned.

Man kan opleve at Ordblindetesten lukkes ned under test, og at testen derefter bliver utilgængelig. Styrelsen for IT og Læring arbejder på at løse problemet.

Denne driftsinformation opdateres, når problemerne er løst.

10:55 24/9 Ordblindetesten: Der opleves i øjeblikket sporadiske fejl i 3. deltest

Der opleves i øjeblikket sporadiske fejl i ordblindetestens 3. deltest (Ordforrådstest). Styrelsen for IT og Læring arbejder på at løse problemet. Denne driftsinformation opdateres, når problemerne er løst.